Contacteza-ne

Programe Agile din  comunitate

Te putem ajuta să crești echipe Agile!
Agile team culture / Dezvoltăm împreună bazele unei culturi agile in  echipa ta
Program Agile unic, construit pe principii de #agilelearning, pentru manageri care vor să dezvolte o cultură agile în echipă
Agile HR
Program  Agile online de 3 luni, de certificare a profesioniștilor HR în practicile și principiile Agile, care îi ajută să își redefinească rolul, modul de lucru și să conducă proiecte agile pentru o experiență optimă a angajaților. Se finalizează cu obținerea certificării ICP-AHR (Agility in HR Practitioner) emisă de ICAgile
Agile People Development
Singurul program Agile de certificare a managerilor și liderilor pentru aplicarea unei mentalități agile în lucrul cu echipele, care a fost gândit după o carte scrisă, la rândul ei, ca un proiect agile. Unul dintre co-autorii cărții este și instructorul autorizat pentru acest program, care se finalizează cu obținerea certificării ICP-PDV (Agile People Development) de la ICAgile.
Agile Leadership
Program de dezvoltare a competențelor agile pentru leaderi, orientat pe înțelegerea principiilor și dezvoltarea de modele de comportament.
eduScrum/ Agile Learning
Cu practicile eduScrum sau #agilelearning, studenții sunt mai motivați să învețe lucrând împreună. Țara de origine a eduScrum este Olanda, cu unul dintre cele mai avansate sisteme de educație, orientat pe colaborare și aplicarea în practică. Noi dezvoltăm programe de învățare folosind tocmai aceste concepte.
Agile Coaching for Business Agility
Business Agility (Agilitatea în business) este definită ca aplicare a agilității în cultura unei organizații, modul de conducere, strategie și guvernanță, care aduce astfel valoare tuturor într-un mediu nesigur, complex și ambiguu. Noi vă susținem cu expertiză de top pentru diagnoza și transformarea agile a organizației Dvs.
Internal agile coach
În proiecte de redefinire a proceselor de HR sau management în manieră Agile, sau atunci când e nevoie de un expert cu minte limpede, vă venim în ajutor cu un agile coach intern, care să lucreze alături de echipa voastră timp de câteva luni. Vă ajutăm cu transferul de cunoștințe, implementarea de practici și pregătirea unor lideri interni care să susțină apoi mentalitatea Agile în organizație.
Agile Coaching Bootcamp
Timpul e prețios și vrem să vedem rezultate rapid. Astfel că organizăm sesiuni intensive, de weekend, pentru profesioniștii HR care vor să redefinească un sigur proces HR din perspectivă Agile (engagement, recrutare sau onboarding sunt printre preferatele noastre).
1-1 coaching for agile mindset
Mentalitatea Agile este modul de gândire bazat pe înțelegere, colaborare, flexibilitate, acceptarea schimbării, adică exact ceea ce ne trebuie ca să rămânem relevanți și performanți. Echipa noastră de Agile People Coach te poate ajuta, în sesiuni 1-1, să îți clarifici obiectivele și să alegi ceea ce ți se potrivește dintre numeroasele practici agile existente.
Reiss Motivation Profile
Profilul Reiss Motivation Profile este singurul instrument psihometric, realizat pe baza unor cercetări de peste 30 ani, care ne explică ceea ce ne motivează cu adevărat. Este mai eficient decât o busolă în a ne ghida pe drumul corect și în luarea deciziilor potrivite. Fie că dorești explorarea acestui profil pentru tine, sau ai nevoie de o amprentă personalizată a ceea ce (de)motivează echipa ta, suntem aici cu expertiză și pasiune pentru subiect.
The Fearless Organization Scan – instrument de evaluarea siguranței psihologice in echipe
Dacă ați citit cartea Prof. Amy Edmondson - The Fearless Organization - probabil știți ce rol joacă siguranța psihologică pentru performanța unei echipe. Dacă nu, suntem la un click distanță să aducem lumină în acest subiect. Mai ales că avem și un instrument de evaluare științifică a gradului de siguranță psihologică, cu ajutorul căruia dezvoltăm împreună planuri de intervenție și acțiune.
menucross-circle