Contacteza-ne

Learning Organisation cu Andrei Gavrila

O discutie interactiva despre unul dintre principiile mentalitatii agile, din cadrul webinariilor gratuite pentru comunitate (Learning Lunch), unde am aflat:

Invață să înveți! Dezvoltarea abilităților de învățare agile in cadrul organizațional: Learning Organisation

A invata nu inseamna  intotdeauna a studia, iar acest lucru poate da batai de cap. Afla cum sa aplici un principiu agile, incepand chiar de la tine! Orice organizatie, indiferent de domeniul sau de activitate, trebuie sa cunoasca importanta invatarii continue si sa o valorizeze.

Care sunt beneficiile invățării in organizație?

Organizațiile agile, centrate pe procesul de invatare, vor reuși, mai bine decat competitorii, să:

Invitatul nostru a fost Andrei Gavrilă, un profesionist pasionat care ofera solutii digitale de peste 15 ani. A lucrat pentru companii din domeniul tehnologiei informatiei, servicii digitale, servicii medicale si de retail. Aceste companii au contexte culturale diverse si ofera solutii pentru milioane de clienti din intreaga lume, ceea ce i-a oferit posibilitatea de a-si extinde expertiza profesionala.

“Misiunea mea este de a-i inspira pe altii sa se dezvolte si sa evolueze astfel incat sa obtina mai mult decat cred ca este posibil.”

Andrei Gavrilă

In ultimii cinci ani:
* A gestionat zeci de echipe si bugete anuale de mai multe milioane.
* A instruit cu succes peste 800 de oameni pentru dezvoltarea abilitatilor precum design de produs, agilitate, leadership, implicare și multe altele.
* A mentorat peste 60 de oameni in delivery, management, sau directori de nivel C

Interesat să participi la evenimentele noastre gratuite? Înscrie-te în comunitate!

Articol realizat de Alisa Popa, Community Manager Agile People Romania și gazda acestui webinar.

menucross-circle