Contacteza-ne

Un webinar de excepție, despre organizații și business-uri agile, în care Evan Leybourn, CEO al Business Agility Institute , a vorbit comunității Agile People Romania despre:
☑️comportamente, competențe și moduri de lucru care determină cât de #agile este o organizație
☑️care-i oferă acesteia flexibilitate, libertate și rezistență
☑️pentru a-și atinge obiectivele
☑️indiferent de ce-i rezervă viitorul.


Evan Leybourn ne-a amintit că un copil de 10 ani este, în esență, agil (oare ce se ascunde după ușa asta? hai să descopăr), pe când un adult ajunge să își piardă această capacitate înnăscută din cauza structurilor, proceselor și modurilor de lucru care limitează manifestarea de idei și experimentarea, în instituții de învățământ sau la locul de muncă.


Am vorbit despre agilitatea ca proces continuu și despre cele câteva zeci de comportamente care blochează sau încurajează agilitatea unei organizații.

Suntem ceea ce măsurăm, spune Evan. Așa că e de înțeles exemplul meu preferat, al echipei de HR care investește timp și resurse în programe ca să încurajeze colaborarea între membrii unei echipe, ca apoi să măsoare, în cadrul procesului anual de evaluare a performanței, câți indivizi din aceeași echipă au primit calificative conform distribuției normale pe curba lui Gauss 👀👀👀


Printre cele mai reușite webinarii organizate de comunitatea noastră de agilitate de business💥 pe care îmi face plăcere să îl împart cu voi ⏬
#neverstoplearning

Interesat să participi la evenimentele noastre gratuite? Înscrie-te în comunitate!

Articol realizat de Cristina Baghiu, Community Manager Agile People Romania și gazda acestui webinar.

menucross-circle