Contacteza-ne

Agile People Coach cu Pia Maria Thoren

O discuție interactivă despre noul rol pe care HR-ul și liderii trebuie să și-l asume în organizații, și anume, rolul de “antrenor” de oameni agili. În cel de-al patrulea Learning Lunch, webinarii gratuite pentru comunitatea Agile People Romania, am discutat cu Pia Maria Thoren despre:

Agile People Coach urmărește crearea condițiilor potrivite pentru ca indivizii, echipele și întreaga organizație să crească, să se dezvolte și să se adapteze diverselor provocări pe care le întâmpină.  

Creează-ți lentile prin care să vezi propria organizație ca pe un sistem social, nu ca pe o mașinărie. Vei realiza că oamenii și relațiile dintre aceștia consolidează organizația, iar dacă motivația lor este suficient de mare, aceștia vor găsi modalități de a inova și de a oferi valoare. 

În organizațiile agile, un Agile Coach lucrează cu: oameni, produse, tehnologii și procese ample. 

Află despre cele patru competențe (roluri) din setul de instrumente al unui Agile Coach:

  1. Facilitare
  2. Coaching profesional
  3. Invățare
  4. Mentorat

Invitata noastră a fost Pia Maria Thoren, autoarea cărții Agile People - A Radical Approach for HR and Managers (That Leads to Motivated Employees) și fondatoarea Agile People

Pia-Maria este specializată în a ajuta companiile să se îndrepte spre o cultură a agilității prin intermediul Agile HR, Agile leadership și Agile People Coach. 

Misiunea mea este să contribui la crearea unor organizații în care oamenii au performanțe mai bune și se simt implicați.

Pia Maria Thoren

Este motivată de transformarea spre agilitate a companiilor, contribuind la o schimbare de succes atât din punct de vedere al productivității, cât și al stării de bine a angajaților.

Interesat să participi la evenimentele noastre gratuite? Înscrie-te în comunitate!

Articol realizat de Cristina Baghiu, Community Manager Agile People Romania și gazda acestui webinar.

menucross-circle