Contacteza-ne
Corina Neagu
The "Human" in HR , the International HR Strategist, Trainer, Executive & Career Coach, Mentor #bringing human back into HR

Meet-Up #3 București: Principii și acțiuni agile de impact în organizații

Meet-up fizic al comunității Agile People Romania: Principii și acțiuni agile de impact în organizații

Universitatea Româno-Americană, Bd. Expoziției nr. 1B

5 iunie 2024, ora 18:00-19:30
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Evenimentul este dedicat profesioniștilor din domeniul managementului, liderilor de echipă, precum și specialiștilor HR care doresc să își dezvolte mentalitatea și competențele agile și să implementeze practicile și principiile agile. Meet-up-ul este deschis pentru oricine este interesat de îmbunătățirea angajamentului și performanței echipelor prin viziunea agile, inclusiv în sectoare non-IT.

Conceptul

Adoptarea Agile nu este limitată doar la echipa de IT sau la procesele de dezvoltare software, ci poate fi aplicată în toate sectoarele unei organizații pentru a îmbunătăți comunicarea, adaptabilitatea și satisfacția la locul de muncă.

 Prin concentrarea pe oameni și pe interacțiunile dintre aceștia, principiile Agile promovează un mediu de lucru mai colaborativ, inovator și dinamic, care este esențial în climatul de afaceri actual.

Structura

Ce afli concret

  • Cum principiile agile pot transforma modul în care echipele lucrează și interacționează, conducând la un nivel mai mare de siguranță psihologică, angajament și productivitate în organizații.
  • Cum să faci tranziția eficientă de la metodele tradiționale la agile în diferite departamente ale unei organizații.
  • Metode și tehnici practice pentru aplicarea principiilor agile în managementul zilnic și în strategiile de dezvoltare a angajaților.
  • Studii de caz și exemple reale din companii care au implementat cu succes practicile agile.

Structura

Ce este Lean Coffee?

 

Lean Coffee este un format de întâlnire Agile, structurat, dar fără o agendă fixă, care permite participanților să decidă democratic subiectele de discuție.

 

Cu ce să te pregătești

Fii pregătit să explorezi noi perspective asupra managementului și dezvoltării organizaționale. Adună întrebări și provocări specifice cu care te confrunți în organizația ta, pentru a putea discuta soluții concrete în timpul evenimentului.

Data, locul și formatul

București, Universitatea Româno-Americană, Bd. Expoziției nr. 1B, între orele 18:00- 19:30.

Înscrierile se fac până în data de 03 Iunie 2024.

Cost de participare

Gratuit.

Locurile sunt limitate, așadar te rugăm ca în cazul în care nu poți ajunge să ne anunți din timp ca să putem oferi șansa altcuiva să participe.

Speaker

Corina Neagu
The "Human" in HR , the International HR Strategist, Trainer, Executive & Career Coach, Mentor #bringing human back into HR

Cu pasiune pentru dezvoltarea oamenilo, mă regăsesc ca un om dedicat și implicat, cu o dragoste profundă pentru dreptate, integritate și dezvoltarea potențialului uman. Absolventă de Drept, cu o acreditare internațională în HR și multiple formări în consilire vocațională, coaching și mentoring, am acoperit cu mândrie fiecare colț al HR-ului, în ultimele două decenii, la nivel național și internațional. Scriu despre viață, iubire, dezvoltare personală și oameni, trăind fiecare cuvânt. Oamenii mă descriu ca fiind o optimistă incurabilă, dar, în esență, sunt doar o femeie care vede frumusețea în evoluția oamenilor și care se inspiră din fiecare mic detaliu al vieții. Cu o experiență vastă și o amprentă durabilă în domeniul HR, sunt Corina - mamă, eduprenor, trainer, coach, autor, speaker și  mentor, mereu gata să inspire și să fiu inspirată.

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Meet-Up #3 București: Principii și acțiuni agile de impact în organizațiiUniversitatea Româno-Americană, Bd. Expoziției nr. 1B5 iunie 2024, ora 18:00-19:30

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
menucross-circle