Contacteza-ne
Lisanne Metz Fair Pay
Lisanne Metz
COO gradar - the job evaluation system for the modern workplace

Learning Lunch # 7 : Fair Pay Enabling HR to build agile & transparent compensation systems

Acest webinar oferă soluții practice pe care să le folosești în compania ta, dacă aceasta se confruntă cu provocări în crearea unor politici de remunerare corecte și transparente, ajutându-te să dezvolți sisteme de remunerare echitabile conform noii directive UE.

Online

6 Iunie 2023
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Acest webinar este ideal pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane, managerii și directorii care doresc să-și îmbunătățească sistemele de remunerare și să asigure conformitatea cu noua directivă UE. 

Conceptul

Fair Pay - Salarizare echitabilă: Enabling HR to build agile & transparent compensation systems este un webinar care abordează provocările cu care se confruntă companiile atunci când vine vorba de construirea unor sisteme de remunerare echitabile și transparente, care să fie, de asemenea, conforme cu noua directivă UE stabilită în martie 2023.

Această directivă impune companiilor să aibă un nivel mai ridicat de transparență și echitate atunci când vine vorba de salarizare, ceea ce face ca acest subiect să fie mai important ca niciodată.

Structura

În timpul webinarului, Lisanne Metz, COO al gradar, va oferi informații și cunoștințe valoroase despre:

  • cum să construiești un sistem de remunerare care să fie atât echitabil și transparent, cât și agil și conform cu noua directivă. 
  • măsurile pe care companiile le pot lua pentru a-și analiza nivelul de corectitudine și pentru a stabili egalitatea de remunerare
  • publicarea intervalelor de salarizare în ofertele de locuri de muncă sau publicitatea cu remunerație egală în profilurile companiilor. 

De ce să participi?

Participanții vor dobândi cunoștințe practice și idei concrete pe care le pot folosi pentru a construi un sistem de remunerare mai corect, mai transparent și mai agil în organizația lor. Nu ratați această oportunitate de a învăța și de a vă inspira!

De asemenea, participanții vor avea ocazia să pună întrebări și să se implice în discuții cu Lisanne Metz și cu alți experți în domeniu.

Data, locul și formatul

Online, în limba engleză. 6 Iunie 2023, de la ora 15:00

Cost de participare

Gratuit

Speaker

Lisanne Metz Fair Pay
Lisanne Metz
COO gradar - the job evaluation system for the modern workplace

Founder & COO la gradar, expert european in Equal Pay, printre cei mai tineri top manageri din domeniul startupurilor de tehnologie din Europa

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Learning Lunch # 7 : Fair Pay Enabling HR to build agile & transparent compensation systemsOnline6 Iunie 2023

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
menucross-circle