Contacteza-ne
Oana Juncu
Oanei îi place sa se numească "un Agile Business and Leadership DJ", care mixează un ansamblu de metode colaborative pentru a permite tuturor, atât individual cât si în echipa, sa devina autonom si mândri de realizarile lor

Learning Lunch #6: 3 dimensiuni pentru Agile Leadership

Vei explora conceptul de leadership autentic și cum acesta se leagă de agilitatea de business, indiferent dacă ești implicat într-o echipă Agile sau într-un program de transformare Agile

Online

19 Mai 2023, ora 15:00
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Profesioniștilor de HR, Change Agents, Consultants, Managers, Scrum Masters, Product Owners, Agile Coaches și oricui își dorește o schimbare în organizația sa.

Conceptul

În acest webinar, vei învăța despre agilitatea de business și cum poți să fii un lider autentic în cadrul echipei tale. Vei explora cele 3 dimensiuni ale leadership-ului agil: liderul interior, co-leadership și liderul la serviciu. Acest webinar este destinat tuturor celor care doresc să-și dezvolte abilitățile de leadership și să fie o forță motivațională în cadrul echipei și organizației lor.

Subiecte abordate:

Vei învăța cum să-ți descoperi propriul tip de leadership și să descoperi ce te motivează să-l dezvolți. De asemenea, vei învăța cum să fii un lider printre alte persoane din ecosistemul tău și cum să dezvolți leadership-ul colectiv (împărtășit). În plus, vei descoperi cum să pui abilitățile tale de leadership la dispoziția echipei tale, organizației și a unui scop comun pentru toți stakeholderii.

Structura

Fiecare Learning Lunch cuprinde:

  • un concept
  • exemple si instrumente
  • sesiune de intrebari si raspunsuri

Asteptam intrebari provocatoare, practice, orientate spre invatare 🤓

Data, locul și formatul

19 Mai 2023, de la ora 15:00- 16:00, online pe platforma Zoom

Speaker

Oana Juncu
Oanei îi place sa se numească "un Agile Business and Leadership DJ", care mixează un ansamblu de metode colaborative pentru a permite tuturor, atât individual cât si în echipa, sa devina autonom si mândri de realizarile lor

Oana are peste 15 ani de experiență în dezvoltarea software și managementul sistemelor, iar această experiență a condus-o spre agilitatea de business, considerată cea mai eficientă abordare pentru organizațiile de top din secolul 21 axate pe crearea de produse de calitate care contează. Ea a fondat recent cOemerge, o companie care își ajută clienții să abordeze agilitatea și să construiască produse care contează prin intermediul Lean Startup-ului. Participă la workshop-ul nostru pentru a învăța de la Oana cum să abordezi agilitatea de business și să-ți construiești propriul produs care contează.

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Learning Lunch #6: 3 dimensiuni pentru Agile LeadershipOnline19 Mai 2023, ora 15:00

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
menucross-circle