Contacteza-ne
Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Agile People Coach @Atelierul de Idei și Community Manager @Agile People Romania

Certificare Agile HR ICP-AHR | Septembrie - Noiembrie 2023 | Online

Dezvoltă-ți cariera cu ajutorul acestui program online, supervizat, de certificare internațională adresat profesioniștilor în resurse umane – Agile HR (ICP-AHR) , cu diplomă dublă de la ICAgile și Agile People.

Online

27.09-16.11.2023
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Certificare Agile HR: un program online destinat în primul rând liderilor de echipe, HR sau business, care urmăresc transformarea Agile, și care vor să se adapteze rapid la noua lume remote. Cunoștințele despre Agile sunt utile, dar nu neapărat necesare, în schimb încurajăm participanții care au experiență în aria HR să se înscrie, pentru a putea să și experimenteze practicile dobândite în cadrul programului.

Certificare emisă de ICAgile

După parcurgerea programului și realizarea studiului de caz, veți obține certificarea internațională de Practician în HR Business Agility – Agile HR (ICP-AHR) de la ICAgile

Aliniat cu standardele European Mentoring & Coaching Council Romania (EMCC Romania)

Atelierul de Idei și Agile People Romania sunt, în 2023, Excellence Hub al EMCC Romania pentru Agile Team Coaching și programe de mentalitate și cultură agilă. Participanții la programele noastre obțin acces facilitat la programele EMCC și la calitatea de membru EMCC Romania. Dacă sunteți deja Coach certificat în formările EMCC, participarea la programele noastre vă aduce un număr de credite de dezvoltare prefesională (PDUs).

Conceptul

Agile HRHR agil versus HR clasic

Această certificare face parte dintr-un parcurs de învățare din cadrul track-ului ICAgile Business Agility și este destinată celor care, în organizațiile tradiționale, sunt denumiți profesioniști HR. Noi preferăm să le spunem oameni care lucrează cu oamenii, în echipe care urmăresc tranformarea Agile, indiferent de expertiză, industrie sau mărimea organizației.

Fie că ești sau vrei să devii Agile Coach, manager de echipe sau profesionist HR, va trebui să înțelegi noul context în care interacționează oamenii și strategia, în cadrul companiilor care adoptă structurile de valoare Agile. Cum vă va impacta noul mod de lucru (remote, echipe distribuite, mix de timp personal / profesional, strategii regândite și reinventate) la nivel de responsabilități? Este timpul să te reinventezi, ca profesionist de resurse umane!

Cum va trebui să abordezi managementul performanței, recutarea, învățarea și dezvoltarea, sistemul de beneficii, modul în care măsori implicarea angajaților? Care sunt abilitățile specific necesare unei transformări Agile de succes, din punctul de vedere al oamenilor implicați?

Cu această certificare internațională, vei obține recunoașterea ca profesionist pregătit pentru organizațiile viitorului, împreună cu un set extins de informații, practici și metode pentru a lucra cu oamenii, cu focus pe individ și crearea de valoare.

Livrarea, exercițiile, instrumentele și agenda acestui program sunt optimizate pentru mediul Online.

Structura

Obiectivele de învățare ale acestui curs sunt cele stabilite de ICAgile (Rolul HR într-o organizație Agilă)

 • Cum poate HR să susțină transformarea Agile a organizației: Vei evalua structura organizațională actuală și vei propune o nouă structură care să faciliteze agilitatea business-ului, maximizeze comunicarea și colaborarea între echipe.
 • Stabilirea de obiective și managementul performanței: Vei evalua abordările actuale de management al performanței și vei identifica moduri noi a de introduce aici practici Agile pentru a crește performanța și responsablitatea angajaților;
 • Salarii și beneficii în organizații Agile: Vei analiza diferențele între sistemele tradiționale de beneficii și structuri Agile-friendly și vei înțelege cum pot fi acestea aplicate în echipa ta;
 • Fișele de post – vor mai fi necesare? Vei propune un plan de acțiune pentru modelarea rolurilor pe mentalitatea Agile , pentru a dezvolta noi abilități, utile în echipele multi-funcționale.
 • Motivarea angajaților în manieră Agile: Vei recomanda organizației tale diverse instrumente de motivare care pot fi aplicate în noul context de lucru și vei descrie cum se schimbă evaluările tradiționale;
 • Recrutarea și experiența candidaților: Vei construi o strategie de sourcing care poate fi folosită pentru a atrage profilul potrivit de angajat care să susțină creșterea organizației;
 • De ce mentalitatea Agile este responsabilitatea echipelor de HR;
 • Care sunt schimbările ce trebuie făcute în HR: Vei înțelege cum este impactat HR-ul de nevoia de agilitate în business, la nivel de roluri și abordări;
 • Instrumente practice, modele și exerciții pentru HR și manageri: Cum lucrează departamentul HR cu Kanban, Sprint-uri, Scrum și Retrospective.

Mai multe detalii găsiți aici.

Data, locul și formatul

Cursul de certificare este împărțit in 10 sesiuni online de 2,5 ore.

În funcție de disponibilitatea grupei, putem ajusta această agenda și orele sesiunilor de comun acord.

Calendar întâlniri live:

 • Miercuri 27.09.2023 – ora 15.30 - 19.30 – Intro principii Agile; Siguranța psihologică. - online
 • Miercuri 11.10.2023 – ora 15.30 - 17.30 –Cultura și practici Agile pentru HR - online
 • Miercuri 18.10.2023 – ora 15.30 - 17.30 – Managementul performanței în manieră Agile - online
 • Miercuri 25.10.2023 – ora 15.30 - 17.30 - Agile Comp & Ben - online
 • Vineri 27.10.2023 - Demo Day - ora 9.00 - 12.00 – Scrum și Kanban în procese și echipe de HR. Studii de caz Agile HR - București
 • Joi 09.11.2023 - ora 15.30 - 17.30 – Recrutare Agile
 • Joi 16.11.2023 – ora 15.30 - 17.30 – Employee Engagement. Agile L&D.

După ultima sesiune live, mai ai 30 zile până la absolvire pentru realizarea studiului de caz, în vederea obținerii certificării de Practician Agile HR de la ICAgile. Vei lucra sub supervizarea instructorului, cu trei întâlniri live de 1-2-1 coaching, pentru un studiu de caz cu 100% succes și 100% aplicabilitate.

Programul începe oricând avem formată o nouă grupă. Înregistrați-vă ca participant și veți primi info referitor la calendarul estimativ și data de începere a grupei următoare.

Cost de participare

Programul este oferit de partenerul nostru Atelierul de Idei - Școala de Agile HR din România.

Investiție: 1090 EUR+ TVA

Ofertă early-bird: 990 EUR + TVA – valabilă până la 05.09.2023

Pentru ofertă de grup și condiții de plată (inclusiv rate lunare), vă așteptăm cu mail la office@atelierul-ideilor.ro. Persoanele fizice care își susțin singure costul acestei certificări și membrii comunității Agile People Romania au ofertă specială  – doar să ne scrieți.

Speaker

Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Agile People Coach @Atelierul de Idei și Community Manager @Agile People Romania

Este consultant de inovare certificat în metoda FORTH , EIT Health Alumna, facilitator Management 3.0 , Agile People Coach și ajută organizațiile să gândească în 3 D cu Lego Serious Play. După peste 20 ani în roluri de management în corporații multinaționale, a ajuns să înțeleagă că managementul este responsabilitatea întregii echipe și este decisă să ajute echipele din start-up-uri și companii mari să devină locurile de muncă ale viitorului.

Cristina este Agile HR Coach & instructor (IC-Agile certificat), și vrea să introducă principiile Agile în orice domeniu de business. Dezvoltă proiecte pentru comunitate, în cadrul Digital Innovation Zone, singurul hub de inovare digitală din regiunea de Nord Est.

Este unul din cei 35 co-autori ai cărții Agile People Principles , lansată internațional în Septembrie 2020.

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Certificare Agile HR ICP-AHR | Septembrie - Noiembrie 2023 | OnlineOnline27.09-16.11.2023

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
Formular eveniment (#6)
Detalii participant
Detalii facturare
menucross-circle