Contacteza-ne
Evan leybourn Business Agility Institute
Evan Leybourn
Co-fondator și CEO al Business Agility Institute®

Cât de agile este organizația ta? Webinar cu Evan Leybourn - Business Agility Institute

Evan Leybourn, CEO al Business Agility Institute®, într-o discuție interactivă despre provocările implementării Agile în activități și organizații din afara sferei IT-ului. Plus un instrument de evaluare a gradului de agilitate de business, disponibil în premieră în limba română.

Online

15 Noiembrie 2022
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Cât de agile este organizația ta?

Webinarul este deschis comunității Agile People Romania.

Dacă ești manager, expert HR, specialist dezvoltare organizațională sau, indiferent de rolul tău, ești în căutare de inspirație pentru a introduce principii și practici agile în organizația ta, acest webinar este pentru tine.

Avem ocazia să învățăm direct de la CEO-ul și co-fondatorul Business Agility Institute®, Evan Leybourn, care sunt provocările introducerii gândirii și practicilor agile în organizații, și cum se măsoară, de fapt, agilitatea unui business.

Conceptul

Agilitate de business în România, pentru comunitate, de la comunitate

Evaluarea agilității unui business este un proces foarte complex. Business Agility Institute® , ca organism global de stabilire a standardelor aplicabile în domeniul agilității de business, a definit o abordare progresivă care ia în calcul toate nuanțele și complexitatea înțelegerii unui business.

  • Un business agile este un proces continuu, nu o bornă de atins
  • În orice organizație, vor exista domenii foarte agile, și altele mai puțin dezvoltate
  • Agilitatea unui business poate fi demonstrată prin mii de metode, folosind diverse abordări, practici, instrumente și metodologii
  • De fapt, agilitatea unui business înseamnă comportamentele și modelele culturale care se manifestă predominant într-o organizație.

Agile People Romania deschide, în premieră, discuția despre rolul agilității de business pentru companiile și echipele din România.

Care sunt beneficiile agilității?

Organizațiile agile vor reuși, mai bine decât competitorii, să:

  • creeze valoare pentru angajați și clienți
  • inoveze și să dezvolte soluții noi
  • înregistreze performanțe superioare, nu doar financiar, ci mai ales ca brand de angajator, furnizor de încredere sau susținător al comunităților locale

Structura

Speaker internațional

În intro-ul său de pe LinkedIn, Evan Leybourn spune că:

Lumea se schimbă mai repede ca niciodată. Organizațiile, indiferent de dimensiune, se luptă să rămâne relevante pentru clienți și pentru comunitate. Vedem clienți din ce în ce mai informați și cu așteptări mereu mai ambițioase. Angajații vor mai multă claritate, autonomie și înțelegerea mai bună a DE CE-ul personal. Doar organizațiile performante, adaptabile și agile vor reuși în această lume în permanentă schimbare. Am denumit aceste calități și comportamente agilitate de business.

 

Într-o discuție de o oră, facilitată de Cristina Baghiu, Agile People Coach @ Atelierul de Idei și Community Manager @ Agile People Romania, Evan ne povestește despre experiența sa cu echipe și organizații agile și care este rolul Business Agility Institute®4 domenii ale agilitatii unui business, la nivel global.

Discuția se va purta în limba engleză.

Puteți pune întrebări în chat, în timpul webinarului, sau pe e-mail la comunitate@agilepeople.ro.

Data, locul și formatul

15 Noiembrie 2022, ora 10 AM (CET+1), Online

Cost de participare

Gratuit

Speaker

Evan leybourn Business Agility Institute
Evan Leybourn
Co-fondator și CEO al Business Agility Institute®

Evan este printre cei mai respectați agiliști la nivel mondial și un izvor de informații, inspirație și idei.

Este autorul mai multor cărți și articole pe teme agile, dintre care menționăm Teoria lui Evan despre constrângerile Agile:

O organizație poate fi doar la fel de agilă ca cea mai puțin agilă parte a sa

Pe scurt, teoria constrângerilor spune că există un factor limitator în orice proces, astfel că, într-o organizație, mereu va exista o zonă care vine cu o constrângere a agilității. Acum 20 ani, acea zonă era IT-ul. De aceea a apărut, în IT, Manifestul Agile. Acum constrângerile vin din alte arii: HR, finanțe sau departamentul juridic.

Evan's Theory of Agile Constraints (businessagility.institute)

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Cât de agile este organizația ta? Webinar cu Evan Leybourn - Business Agility InstituteOnline15 Noiembrie 2022

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
menucross-circle