Contacteza-ne
Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Instructor acreditat ICAgile

Certificare Agile pentru managerii care devin lideri agili: ICP-PDV

Dezvoltă-ți cariera cu ajutorul acestui curs de certificare internațională adresat liderilor agili – Agile People Development (ICP-PDV) de la ICAgile.

Online

Mai-Iunie 2023
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Agile pentru Manageri: Programul este destinat în primul rând liderilor de echipe, HR sau business, care urmăresc transformarea Agile, și care vor să se adapteze rapid la noua lume remote. Cunoștințele despre Agile sunt utile, dar nu neapărat necesare, în schimb încurajăm participanții care au experiență în management sau agile coaching să se înscrie, pentru a putea să și experimenteze practicile dobândite în cadrul programului.

Conceptul

Programul este dezvoltat pe baza cărții Agile People Principles, publicată în Septembrie 2020, cu 35 co-autori (consultanți internaționali în agilitate de business), printre care și singurul co-autor român, Cristina Baghiu, instructorul autorizat de ICAgile pentru acest program.

Obiectivele de învățare ale programului ICP-PDV certificat de IC Agile se adresează liderilor aflați în diverse poziții în organizație ( de la cei care sunt pentru prima dată manageri, până la middle managerii, lideri de echipe, manageri de produs, proiect sau Agile Coach) și pun accent pe optimizarea interacțiunilor dintre acestia si echipe.
Liderii care urmează acest program vor obține principii esențiale, aplicații practice și instrumente utile care vor duce la creșterea performanței și adoptarea mentalității agile, prin deblocarea potențialului în oameni și echipe. Cel mai important rezultat al programului va fi dezvoltarea de către cursanți a unui toolbox propriu, adaptat situației fiecărei organizații, cu instrumente și practici care vor susține engagementul și motivarea echipelor.

Cei aflați în roluri formale de conducere și management, și în același timp în organizații care doresc să devină agile și performante indiferent de domeniul de activitate, trebuie să evolueze și să învețe să creeze organizația care învață continuu. Ca să schimbi ceva, trebuie să începi cu tine, astfel că acest program începe de la decizia liderilor de a se dezvolta continuu. Rolul liderului agil este de a fi, pe rând lider, coach și mentor și de a renunța la nevoia de a fi văzut ca un “expert”. Liderii și managerii agili trebuie să încurajeze și să permită creșterea și dezvoltarea continuă, modelând în același timp o mentalitate agilă / de creștere. Ei caută să creeze medii în care indivizii, echipele și echipele de echipe să prospere.

Cu această certificare internațională, vei obține recunoașterea ca profesionist pregătit pentru organizațiile viitorului, împreună cu un set extins de informații, practici și metode pentru a lucra cu oamenii, cu focus pe individ și crearea de valoare.

Structura

  • Introducere în abordarea Agile și modul în care aceasta se interconectează cu Lean și gîndirea sistemică. De ce face sens, acum, să lucrăm Agile?
  • Ce caracterizează modul de gîndire Agile și cum să faci trecerea de la organizația tradițională atunci cînd competitorii deja lucrează cu valori agile?
  • Cum trebuie să se adapteze liderii pentru a crea maxim de valoare într-o organizație Agilă? Cum ar trebui să prioritizăm dezvoltarea liderului, a colegilor și a echipei?
  • Ce exemple concrete există? Cum au procedat alte organizații? Ce funcționează și ce nu?
  • Cum putem folosi în domeniul non-IT tehnici Agile, cum ar fi Scrum și Kanban?

Data, locul și formatul

Cursul de certificare este împărțit in 7 sesiuni online de 2 ore.

Detalii despre agendă și program: Program de certificare Agile People Development pentru lideri agili | Mai - Iunie 2023 | Atelierul De Idei (atelierul-ideilor.ro)

Fiind un program open, sesiunile au loc, în general în afara programului de lucru, începând cu ora 17, cu o frecvență săptămânală.

Dacă acest program îți este util în interiorul organizației, îl poți solicita și în format in-house.

Cursul începe oricând avem formată o nouă grupă. Înregistrați-vă ca participant și veți primi info referitor la calendarul estimativ și data de începere a grupei următoare.

Cost de participare

  • Laptop
  • Webcam
  • Recomandăm căști și o conexiune bună la Internet (cel puțin 10mbps);
  • Asigurați-vă că aveți un spațiu liniștit, fără distrageri din partea copiilor, cățeilor / pisicilor sau partenerului, pe durata celor 3 ore/sesiune;

Nivel curs: Avansat

Număr participanți: minim 6 – maxim 12

Investiție: 890 EUR+ TVA

Ofertă early-bird: 790 EUR + TVA – valabilă până la 01.05.2023

Programul este oferit de partenerul nostru, Atelierul de Idei.

Speaker

Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Instructor acreditat ICAgile

Este consultant de inovare certificat în metoda FORTH, EIT Health Alumna, facilitator Management 3.0, Agile People Coach și ajută organizațiile să gândească în 3 D cu Lego Serious Play. După peste 20 ani în roluri de management în corporații multinaționale, a ajuns să înțeleagă că managementul este responsabilitatea întregii echipe și este decisă să ajute echipele din start-up-uri și companii mari să devină locurile de muncă ale viitorului.

Cristina este Agile HR Coach & instructor (IC-Agile certificat), și vrea să introducă principiile Agile în orice domeniu de business. Dezvoltă proiecte pentru comunitate, în cadrul Digital Innovation Zone, singurul hub de inovare digitală din regiunea de Nord Est..

Este unul din cei 35 co-autori ai cărții Agile People Principles, lansată internațional în Septembrie 2020.

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Certificare Agile pentru managerii care devin lideri agili: ICP-PDVOnlineMai-Iunie 2023

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
menucross-circle