Contacteza-ne
Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Co-fondator Agile People Romania. Agile People Coach în Atelierul de Idei

Agile People Meet-Up Iași

Meet-up fizic de octombrie al comunității Agile People Romania, cu o temă actuală: Agile Leadership într-un format Lean Coffee

Iași - Cognizant Palas Campus

24 Octombrie 2023
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Tuturor celor pasionați de mentalitatea și practicile Agile, de la lideri, scrum masteri, HR manageri, experți HR, indiferent de rolul formal din organizație.

Poate vreți să descoperiți conceptul de agilitate personală, pentru HR sau pentru finanțe...

Oricând și oriunde avem nevoie să fim sau să devenim un lider agil.

Conceptul

Vă invităm la o seară plină de dialog și networking la Cognizant - Palas Mall Iași, unde vom explora complexul univers al Leadership-ului Agile! Suntem încântați să aducem comunitatea Agile împreună pentru un meetup față în față, subliniind conversații autentice și învățări practice.

Ce este Lean Coffee?

Lean Coffee este un format de întâlnire agil, structurat, dar fără agendă prestabilită, care permite participanților să determine subiectele de discuție în mod democratic. Aduceți întrebările, provocările și poveștile voastre - vom vota ce să discutăm și vom aborda fiecare subiect pe rând.

De ce Leadership Agile?

Leadership-ul în lumea Agile transcende tactica tradițională de comandă și control. Liderii agili favorizează medii unde echipele pot prospera prin transparență, adaptabilitate și o concentrare pe furnizarea de valoare reală. Vino să împărtășești gândurile și experiențele tale și să înveți de la colegii tăi într-un spațiu deschis și colaborativ.

Structura

Ce Să Așteptați?

  • Conversații angajante conduse de comunitate, pentru comunitate
  • O ocazie de a face networking cu entuziaști Agile cu gândire similară
  • O atmosferă prietenoasă și incluzivă

Cum să Vă Pregătiți?

Aduceți întrebările, ideile sau orice subiect pe care doriți să îl discutați în legătură cu Leadership-ul Agile. Nu ezitați să notați câteva idei înainte, pentru a fi pregătiți să vă angajați în discuții!

Data, locul și formatul

Iasi Palas Campus, ora 18:00-19:30

Cost de participare

Gratuit

Speaker

Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Co-fondator Agile People Romania. Agile People Coach în Atelierul de Idei

Cristina este co-fondatorul comunității Agile People Romania, comunitatea de business agility. Este co-autorul cărții Agile People principles și liderul Atelierul de Idei, unde formează generații de profesioniști pe teme de cultură agile și digitală, de la HR, siguranța psihologică, agile coaching sau ChatGPT pentru non-IT.

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Agile People Meet-Up IașiIași - Cognizant Palas Campus24 Octombrie 2023

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
menucross-circle