Contacteza-ne
Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Co-fondator Agile People Romania. Agile People Coach în Atelierul de Idei

Agile People Meet-Up - ChatGPT și Lego pentru Agile Coaching

Participați la un eveniment unic, 'LEGO-Serious-Play și ChatGPT: Atelier Inovativ de Prompturi pentru Agile Coaching', unde veți explora noi modalități de a gândi și a aborda provocările din domeniul Agile. Folosind tehnica LEGO® Serious Play® în combinație cu inteligența artificială avansată a ChatGPT, acest atelier vă promite o experiență de învățare interactivă și profundă, ce stimulează gândirea creativă și inovația.

Iasi - Palas Campus

21 Noiembrie 2023
Rezervă-ți locul

Cui se adresează

Acest atelier este ideal pentru profesioniștii Agile, coachi, formatori, lideri de echipă, și toți cei interesați de metode inovative de dezvoltare personală și profesională. Dacă sunteți pasionat de tehnologie, gândire creativă și vă doriți să integrați noi abordări în practica de coaching Agile, acesta este evenimentul pentru dumneavoastră.

Conceptul

La intersecția dintre jocul constructiv și inteligența artificială, atelierul nostru combină metodologia LEGO® Serious Play® cu capabilitățile avansate ale ChatGPT pentru a genera idei și soluții noi în Agile Coaching. Participanții vor experimenta un proces unic de brainstorming și problem-solving, beneficiind de feedback imediat și idei generate de IA.

Structura

  • Introducere în LEGO® Serious Play® și ChatGPT: Înțelegerea fundamentelor și potențialul lor în Agile Coaching.
  • Sesiuni Practice: Participanții vor lucra în grupuri, folosind kit-uri LEGO® și prompturi ChatGPT pentru a explora scenarii și provocări reale.
  • Dezbatere și Feedback: Timp dedicat pentru discuții de grup, schimb de idei și feedback constructiv.
  • Concluzii și Pași Următori: Reflectare asupra învățăturilor zilei și discuții despre cum pot fi aplicate în contextul profesional.

Data, locul și formatul

Iasi, Palas Campus, ora 18:00 - 19:30

Cost de participare

Gratuit

Speaker

Cristina Baghiu
Cristina Baghiu
Co-fondator Agile People Romania. Agile People Coach în Atelierul de Idei

Pasionată de tehnologie, inteligența artificială, Agile și gândire creativă, Cristina este și printre primii facilitatori români de Lego Serious Play.

Trimite pe:

Rezervă-ți locul la Agile People Meet-Up - ChatGPT și Lego pentru Agile CoachingIasi - Palas Campus21 Noiembrie 2023

Datele tale personale vor fi păstrate în mod securizat pe serverul intern al Agile People Romania și utilizate exclusiv pentru a te informa despre lansarea de evenimente și dezvoltarea de programe din aria agilității.
menucross-circle