Contacteza-ne

Arhive: Evenimente

De la inspirație la aspirație: aici te poți înscrie la workshop-uri și programe de certificare sau la următorul meet-up al comunității.

Certificare Agile Leadership ICP-PDV

Learning Lunch #8: ChatGPT as an AI-based Agile Coach: how AI will revolutionize Agile (Coaches, Scrum Masters, HR)

This webinar gives you a clearer view of how AI, including ChatGPT, contributes to the development of your skills and knowledge in any professional area, and learn how to use technology without replacing you.
Vezi detalii
Lisanne Metz Fair Pay

Learning Lunch # 7 : Fair Pay Enabling HR to build agile & transparent compensation systems

Acest webinar oferă soluții practice pe care să le folosești în compania ta, dacă aceasta se confruntă cu provocări în crearea unor politici de remunerare corecte și transparente, ajutându-te să dezvolți sisteme de remunerare echitabile conform noii directive UE.
Vezi detalii
Learning Lunch cu Oana Juncu: 3 dimensiuni pentru Agile Leadership

Learning Lunch #6: 3 dimensiuni pentru Agile Leadership

Vei explora conceptul de leadership autentic și cum acesta se leagă de agilitatea de business, indiferent dacă ești implicat într-o echipă Agile sau într-un program de transformare Agile
Vezi detalii
Certificare Agile HR

Certificare Agile HR ICP-AHR | Iunie-Iulie 2023 | Online

Dezvoltă-ți cariera cu ajutorul acestui program online, supervizat, de certificare internațională adresat profesioniștilor în resurse umane – Agile HR (ICP-AHR) , cu diplomă dublă de la ICAgile și Agile People.
Vezi detalii
Certificare Agile Leadership ICP-PDV

Certificare Agile pentru managerii care devin lideri agili: ICP-PDV

Dezvoltă-ți cariera cu ajutorul acestui curs de certificare internațională adresat liderilor agili – Agile People Development (ICP-PDV) de la ICAgile.
Vezi detalii
menucross-circle